Yoyo Factory Airwave Aqua

Dit is een A4 (offstring) yoyo van YoyoFactory

€ 29,99
€ 24,79
Op voorraad: levertijd 1 - 3 dagen

Productvideo: Yoyo Factory Airwave Aqua

product video Yoyo Factory Airwave Aqua
  • Gratis verzending vanaf €50 naar Nederland en België
  • Alle kwaliteitsmerken
  • Advies op maat
  • Ruime voorraad
  • Eenvoudig bestellen
  • Test je product in onze winkel

Met de Airwave brengt YoYoFactory het moderne offstring yoyo naar het volgende level. De Airwave is een verbetering op de FLIGHT, die ook al een groot succes was, maar nu is het ontwerp voor een betaalbare offstring yoyo nog verder gepusht.

Hij ziet er spannend uit met de 3 iconische ringen, deze zorgen voor kracht en stabiliteit. Als je de yoyo werpt voel je meteen controle. Ondanks dat hij best wijd is voelt hij toch best wendbaar dankzij de gewichtsverdeling. Hij beweegt makkelijk en soepel, en pakt het touw precies op het juist moment voor binds en regens.

Airwave is de perfecte offstring yoyo. Of je nou grinds, whips, regens, speedcombos wilt, ze kunnen hiermee allemaal. Er was nog nooit zo'n goed moment om offstring te leren als nu!

Dit is een A4 (offstring) yoyo van YoyoFactory

Aanvullende informatie
Diameter 74mm
Fabrikant Yoyofactory
Kleur Blauw
Responssysteem Smalle pad 19mm
Diameter 73.9 mm
Breedte 65 mm
Niveau Beginner
Stijl A4 offstring
Gewicht 0.078400

Nederland
Bestellingen met een waarde boven €50,- worden gratis verzonden. De verzendkosten bij bestellingen onder de € 50,- bedragen €5,95. 

België
Bestellingen met een waarde boven €50,- worden gratis verzonden. De verzendkosten bij bestellingen onder de € 50,- bedragen €7,45. 

We streven naar concurrerende prijzen met een hoge service. Mocht je dit product elders toch goedkoper hebben gezien, dan kijken we graag of we je het product goedkoper kunnen leveren. Natuurlijk gaat dit niet ten koste van onze service. Stuur ons een e-mail, het liefst met een link naar de betreffende website.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yoyo Factory Airwave Aqua