• Gratis verzending vanaf €50
  • Alle kwaliteitsmerken
  • Ruime voorraad

Unicycle stelten verstelbaar 45/90 cm

De stelten Pro kunnen worden uitgevoerd in twee verschillende hoogtes. Voor beginners is het raadzaam om alleen de hoogte 45 cm te gebruiken. Met een beetje ervaring en vertrouwen kan u overgaan naar een hoogte van 90 cm. Het veranderen van korte tot lange stelten is zeer eenvoudig. Geschikt voor mensen met een lengte van 1,80 m en een maximaal Gewicht van 80 kg. De bovenkant kun je om je been buigen zodat het perfect om jouw been past. Op de voetsteun kun je een paar schoenen bevestigen zodat je het fijnste staat.
Kleur verlengstukken: zilver/grijs
Voorheen waren de verlengstukken zwart maar de nieuwe (zilverkleurige) hebben enkele voordelen ten op zichten van de oude (zwarte). De nieuwe verlengstukken zitten beter in de stelt, er is nog minder speling waardoor de verlengstukken goed vast blijven zitten. In de nieuwe verlengstukken zijn ook veren verwerkt die schokken opvangen. Dit maakt het lopen op de stelten nog fijner.

Op voorraad - levertijd 1 - 3 dagen

€ 344,00
excl. BTW: € 284,30
  • Gratis verzending vanaf €50 naar Nederland en België
  • Alle kwaliteitsmerken
  • Advies op maat
  • Ruime voorraad
  • Eenvoudig bestellen
  • Test je product in onze winkel
Verzendkosten
Nederland: De verzendkosten bedragen €4,95. Bestellingen met een waarde boven €50,- worden gratis verzonden.

België: De verzendkosten bedragen €4,95. Bestellingen met een waarde boven €50,- worden gratis verzonden.
Product elders goedkoper?
We streven naar concurrerende prijzen met een hoge service. Mocht je dit product elders toch goedkoper hebben gezien, dan kijken we graag of we je het product goedkoper kunnen leveren. Natuurlijk gaat dit niet ten koste van onze service. Stuur ons een e-mail, het liefst met een link naar de betreffende website.

Beschrijving

Details

De stelten Pro kunnen worden uitgevoerd in twee verschillende hoogtes. Voor beginners is het raadzaam om alleen de hoogte 45 cm te gebruiken. Met een beetje ervaring en vertrouwen kan u overgaan naar een hoogte van 90 cm. Het veranderen van korte tot lange stelten is zeer eenvoudig. Geschikt voor mensen met een lengte van 1,80 m en een maximaal Gewicht van 80 kg. De bovenkant kun je om je been buigen zodat het perfect om jouw been past. Op de voetsteun kun je een paar schoenen bevestigen zodat je het fijnste staat. Kleur verlengstukken: zilver/grijs Voorheen waren de verlengstukken zwart maar de nieuwe (zilverkleurige) hebben enkele voordelen ten op zichten van de oude (zwarte). De nieuwe verlengstukken zitten beter in de stelt, er is nog minder speling waardoor de verlengstukken goed vast blijven zitten. In de nieuwe verlengstukken zijn ook veren verwerkt die schokken opvangen. Dit maakt het lopen op de stelten nog fijner.

Specificaties

Specificaties

Fabrikant Voltige
Kleur Zwart
Gewicht 5200.0000

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren