Prodigy Tissue - Aerial Silk - Akrobatiekgordijn roze/wit

Mooi acrobatiekgordijn van Prodigy. Het doek heeft weinig stretch en is daarom ook zeer geschikt voor beginners.

Ophangmateriaal op de foto is niet inbegrepen.

Vanaf € 205,00
€ 169,42
Op voorraad: levertijd 1 - 3 dagen
  • Gratis verzending vanaf €50 naar Nederland en België
  • Alle kwaliteitsmerken
  • Advies op maat
  • Ruime voorraad
  • Eenvoudig bestellen
  • Test je product in onze winkel

Mooi acrobatiekgordijn van Prodigy. Het doek heeft weinig stretch en is daarom ook zeer geschikt voor beginners.

PRACHTIGE KLEUREN
Deze stoffen zien er prachtig uit in huis, in de studio of op het podium. Het meerkleirige ontwerp ziet er bijzonder prachtig uit bij tegenlicht en zorgt voor ongelooflijke foto's en prestaties.

Prodigy gebruikt een warmtedruktechniek die een hoge mate van precisie aan de kleuren geeft. Dit betekent dat de kleur geleidelijk verandert en dat het er consistent uitziet in alle batches. Met de hand sterven zal zo'n hoge mate van precisie en consistentie niet mogelijk maken.

GEWELDIG TE GEBRUIKEN!
Een van de andere voordelen van thermisch printen is dat het garen soepel en zacht blijft, dus het voelt goed aan. Handverfprocessen kunnen de textuur van de stof negatief beïnvloeden.

De doeken zijn weinig rekbaar. Het maakt ze gemakkelijk te beklimmen, dus ze zijn geschikt voor beginners. Weinig rek is echter niet hetzelfde als geen rek, dus ze hebben maar een klein beetje veerkracht waardoor ze comfortabel zijn voor drops en wraps.

Met een breedte van 2,8 m zijn deze doeken geschikt voor cocons en op de breedte gebaseerde wikkels. Ze zijn ook perfect als hangmat/lus!

PRESTATIES OF PRAKTIJK
De verticale kleurvervaging van de ombre-kleuren helpt je ook om de randen van de stof snel en gemakkelijk te vinden. Dit maakt het scheiden van de stof veel gemakkelijker, wat tijd en energie bespaart, of je nu op het podium of in de studio bent.

Bij de tissue wordt een fijne tas geleverd waarin je het doek mooi kunt meenemen.

De meegeleverde rolltop-tas is perfect voor het dragen van uw doek en al het tuigage. Met een capaciteit van 35L is het de perfecte tas voor luchtuitrusting.

IN HET VK GEMAAKT, GETEST EN GECERTIFICEERD
Het warmtedrukproces heeft geen negatieve invloed op de sterkte van het garen, een ander voordeel in vergelijking met sommige handverfmethoden.

Deze stoffen zijn gemaakt, getest en gecertificeerd in het VK.

Werklastlimiet op figure-8 (apart verkrijgbaar) – 171 kg/377 lb

Deze werklastlimieten omvatten een FOS (Factor of Safety) van 7:1 en zijn gebaseerd op een belasting tot 1200 kg, op dit moment is er GEEN schade/doorbuiging/scheuring opgetreden.

De doeken en accessoires die voor de luchtacrobatiek worden gebruikt, hebben een veilig en geschikt ophangpunt nodig om aan te bevestigen.

Controleer je materialen regelmatig en ben allert op slijtage of ongewone geluiden.

Aanvullende informatie
Kleur Wit/roze
Gewicht 1.000000

Nederland
Bestellingen met een waarde boven €50,- worden gratis verzonden. De verzendkosten bij bestellingen onder de € 50,- bedragen €5,95. 

België
Bestellingen met een waarde boven €50,- worden gratis verzonden. De verzendkosten bij bestellingen onder de € 50,- bedragen €7,45. 

We streven naar concurrerende prijzen met een hoge service. Mocht je dit product elders toch goedkoper hebben gezien, dan kijken we graag of we je het product goedkoper kunnen leveren. Natuurlijk gaat dit niet ten koste van onze service. Stuur ons een e-mail, het liefst met een link naar de betreffende website.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Prodigy Tissue - Aerial Silk - Akrobatiekgordijn roze/wit