Sundia Evolution diabolo 5-Kogellagers G3

De Sundia Evolution G3 is de derde generatie diabolo's met 5 kogellagers van Sundia. Sundia is door professionals het meest gebruikte merk wat betreft diabolo's. De 5-kogellager modellen hebben de langste spin tijd van alle kogellager diabolo's. De cups zijn licht doorschijnend en daardoor ook zeer geschikt voor het plaatsen van een ledkit in de diabolo.

Let op: zonder stokken

Vanaf € 85,00
€ 70,25
Op voorraad: levertijd 1 - 3 dagen
  • Gratis verzending vanaf €60 naar Nederland en België
  • Alle kwaliteitsmerken
  • Advies op maat
  • Ruime voorraad
  • Eenvoudig bestellen
  • Test je product in onze winkel

De Sundia Evolution G3 is de derde generatie diabolo's met 5 kogellagers van Sundia.
Sundia is door professionals het meest gebruikte merk wat betreft diabolo's.
De 5-kogellager modellen hebben de langste spin tijd van alle kogellager diabolo's.
De cups zijn licht doorschijnend en daardoor ook zeer geschikt voor het plaatsen van een ledkit in de diabolo.

De Evolution G3 diabolo van Sundia heeft een nieuw binnenstuk dat een upgrade is van de originele Evolution G2. Het midden van de as heeft een metalen steekvolgcentrum met hard geanodiseerde aluminium cups, die de rest van de as vormen en dit vermindert de wrijving op de as aanzienlijk. Het vermindert ook de verkleuring van de as, omdat het geanodiseerde centrum de as niet zwart maakt.

Deze Sundia Diabolo "Evo 3" biedt een ontwerp met vijf lagers, dat het drievoudige lager verbetert omdat het meer kracht aankan en nog langer kan draaien.

Wat deze diabolo echt uniek maakt, is dat er een teflon-ingevoegde ring aan de cup is toegevoegd. Dit wordt gedaan zodat het punt waarop het touw de binnenkant van de cup raakt, deze teflonring raakt. Deze ring is erg glad, waardoor het aanpassen van de hoek van de diabolo met het touw gemakkelijker wordt. Dit is belangrijk wanneer je met 2 of 3 diabolo's tegelijkertijd speelt. Deze diabolo heeft ook een verhoogde gewichtsverdeling. De buitenrand van de cup is dikker waardoor de middelpuntvliedende kracht van de diabolo meer op de buitenrand wordt gedrukt.

Dit is veruit de meest geavanceerde diabolo die wordt gemaakt en maakt echt het verschil voor gevorderde spelers.

Gewicht: 250 gram
Breedte: 144 mm
Diameter: 125 mm
Astype: 5 kogellagers

Let op: Deze diabolo wordt geleverd zonder stokken.
Per stuk.

Aanvullende informatie
Fabrikant Sundia
Diameter 125
Type as 5-kogellager-as

Nederland
Bestellingen met een waarde boven €60,- worden gratis verzonden. De verzendkosten bij bestellingen onder de € 60,- bedragen €5,95. 

België
Bestellingen met een waarde boven €60,- worden gratis verzonden. De verzendkosten bij bestellingen onder de € 60,- bedragen €7,45. 

We streven naar concurrerende prijzen met een hoge service. Mocht je dit product elders toch goedkoper hebben gezien, dan kijken we graag of we je het product goedkoper kunnen leveren. Natuurlijk gaat dit niet ten koste van onze service. Stuur ons een e-mail, het liefst met een link naar de betreffende website.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sundia Evolution diabolo 5-Kogellagers G3
Uw waardering