YoYoFriends Vulture 2022

Na het testen van deze yoyo's bleken sommige een zeer kleine trilling te hebben. De meesten zijn wel perfect. We bieden alle Vulture Yoyo's van deze serie aan met 15% korting.

Vulture heeft een klassieke compositie van 7068 en roestvrij staal in een V/H-vorm die zich richt op kracht, stabiliteit en flow. Het gewicht van de roestvrijstalen ring van Vulture is ongeveer 16 g. Vulture verlegt de limiet van prestaties en gewichtsverdeling voor een bimetaal met binnenring. De naam is geïnspireerd op het opvallende uiterlijk van de vogel.

Vanaf € 85,00 Normale prijs € 99,00
€ 70,25
Op voorraad: levertijd 1 - 3 dagen

Productvideo: YoYoFriends Vulture 2022

product video YoYoFriends Vulture 2022
  • Gratis verzending vanaf €60 naar Nederland en België
  • Alle kwaliteitsmerken
  • Advies op maat
  • Ruime voorraad
  • Eenvoudig bestellen
  • Test je product in onze winkel
Vulture heeft een klassieke compositie van 7068 en roestvrij staal in een V/H-vorm die zich richt op kracht, stabiliteit en flow. Het gewicht van de roestvrijstalen ring van Vulture is ongeveer 16 g. Vulture verlegt de limiet van prestaties en gewichtsverdeling voor een bimetaal met binnenring. De naam is geïnspireerd op het opvallende uiterlijk van de vogel. Specificaties Diameter: 55.48 mm Breedte: 45.54 mm Gap breedte: 4.42 mm Gewicht: 64.6 gram
Aanvullende informatie
Type as CBC Large Center Trac kogellager
Fabrikant YoYoFriends
Responssysteem Smalle pad 19mm
(Un)responsive Unresponsive
Gewicht 0.065400

Nederland
Bestellingen met een waarde boven €60,- worden gratis verzonden. De verzendkosten bij bestellingen onder de € 60,- bedragen €5,95. 

België
Bestellingen met een waarde boven €60,- worden gratis verzonden. De verzendkosten bij bestellingen onder de € 60,- bedragen €7,45. 

We streven naar concurrerende prijzen met een hoge service. Mocht je dit product elders toch goedkoper hebben gezien, dan kijken we graag of we je het product goedkoper kunnen leveren. Natuurlijk gaat dit niet ten koste van onze service. Stuur ons een e-mail, het liefst met een link naar de betreffende website.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:YoYoFriends Vulture 2022