Circus Pakketten

Het jongleren van ballen, kegels of ringen is niet alleen een indrukwekkende vaardigheid, het is ook een uitstekende manier om de motoriek, concentratie en coördinatie te verbeteren. En het beste van alles? Het is vooral heel leuk om te doen! Daarom is jongleren de perfecte activiteit voor thuis, de gymles, buitenschoolse opvang of tijdens de pauze op school.

Met onze circuspakketten kunt u direct aan de slag met jongleren in de klas of op het schoolplein. Het pakket bevat alles wat u nodig heeft om te beginnen, waaronder ballen, kegels en ringen van hoge kwaliteit en eventueel een handige opbergtas om alles netjes te bewaren.

Maar misschien wilt u liever een circuspakket samenstellen dat perfect is afgestemd op de behoeften van uw school of organisatie. Of misschien heeft u een bepaald budget waar u rekening mee moet houden. In dat geval helpen we u graag verder. Neem gerust contact met ons op en we stellen graag een mooie set voor u samen, volledig afgestemd op uw wensen en budget.

Met onze jongleerproducten wordt jongleren niet alleen leuk en uitdagend, maar ook een geweldige manier om de motoriek, concentratie en coördinatie van kinderen te verbeteren. Bestel vandaag nog ons basis schoolpakket of neem contact op voor een op maat gemaakte set.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina