Circus Pakketten

Jongleren met ballen, kegels of ringen is niet alleen een indrukwekkende vaardigheid, maar ook een uitstekende manier om motorische vaardigheden, concentratie en coördinatie te verbeteren. En het beste deel? Het is erg leuk! Daarom is jongleren de perfecte activiteit voor thuis, in de gymles, naschoolse programma's of tijdens schoolvakanties.

Met onze circuspakketten kun je meteen beginnen met jongleren in de klas of op het schoolplein. Het pakket bevat alles wat je nodig hebt om te beginnen, inclusief hoogwaardige ballen, kegels en ringen, en eventueel een handige opbergtas om alles georganiseerd te houden.

Misschien geef je er de voorkeur aan om een circuspakket aan te passen dat perfect aansluit bij de behoeften van je school of organisatie. Of misschien heb je een specifiek budget om rekening mee te houden. In dat geval staan we voor je klaar. Neem gerust contact met ons op, en we helpen je graag een fantastische set samen te stellen die is afgestemd op jouw voorkeuren en budget.

Met onze jongleerproducten wordt jongleren niet alleen plezierig en uitdagend, maar ook een fantastische manier om de motorische vaardigheden, concentratie en coördinatie van kinderen te verbeteren. Bestel vandaag nog ons basis schoolsportpakket of neem contact met ons op voor een op maat gemaakte set.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina