Unieke Circuswinkel – Voor iedere artiest, thuis of op een podium.

Over ons

Circus-Expert.nl biedt een uitgebreid assortiment aan circusartikelen, variërend van jongleermaterialen, eenwielers, luchtacrobatiek, vuurmaterialen, yoyos en nog veel meer indrukwekkende circusaccessoires. Ons doel is om jongleurs van alle niveaus te voorzien van de beste en meest unieke circusmaterialen die de markt te bieden heeft.

Wij leveren niet alleen hoogwaardige jongleerproducten, maar ook een unieke ervaring. Vanuit onze winkel in Helden, Limburg, bieden we klanten de mogelijkheid om producten te bekijken en uit te proberen. Ons assortiment, dat duizenden artikelen omvat, is vrijwel altijd direct uit voorraad leverbaar. Daarnaast zijn we ook te vinden op jongleerfestivals met een verkoopstand, waar we onze passie delen met de circusgemeenschap.

Of je nu een beginnende jongleur bent of een professionele circusartiest, Circus-Expert staat klaar om jouw circusavontuur te ondersteunen. Online bieden we uitgebreide informatie met foto's, teksten en video's om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Maar we begrijpen ook dat sommige producten het beste uitgeprobeerd kunnen worden. Daarom verwelkomen we klanten graag in onze winkel in Helden, waar bijna alles gedemonstreerd en getest kan worden.

Wij delen onze passie met de gemeenschap van circusliefhebbers. Welkom bij Circus-Expert, waar jouw circusavontuur begint en de magie nooit ophoudt.

Ontstaan

Het verhaal van Circus-Expert begon niet in de schijnwerpers van een groot circus, maar in het huis van de familie Luijten, waar het huishouden steeds meer de allure van een circus aannam. Op jonge leeftijd begonnen de kinderen met het fietsen op eenwielers, en al snel voegden ze jongleren toe aan hun repertoire. In 2012 besloot de destijds 18-jarige Ruud, toen een klein jongleerwinkeltje in Roermond de deuren sloot, zijn eigen jongleerwinkel te starten met als doel de jongleurs in en rondom Roermond te voorzien van de beste jongleermaterialen.

Wat begon als een lokale winkel groeide al snel uit tot een online jongleerparadijs. Klanten konden producten eenvoudig online bestellen via de webshop, hoewel het assortiment in die begindagen bescheiden was, bestaande uit  jongleerbordjes, diabolo's, jongleerballen en enkele eenwielers.

Maar de passie voor het jongleren liet Circus-Expert niet stilstaan. Het assortiment groeide snel. Het streven was, en is nog steeds, om het beste aanbod te bieden aan jongleurs van alle niveaus. Voortdurend wordt gezocht naar producten die meerwaarde bieden voor het assortiment. Vandaag de dag omvat het assortiment duizenden artikelen die bijna altijd direct uit voorraad kunnen worden geleverd.

Circus-Expert is niet alleen een winkel; het is een jongleeravontuur dat is geëvolueerd vanuit een de liefde voor het circus in zijn kern. Bij ons vind je niet alleen de beste jongleermaterialen, maar ook een gemeenschap die dezelfde passie deelt. Welkom bij Circus-Expert, waar het jongleeravontuur begint en de magie van het circus nooit ophoudt.

Ruud Luijten

Facebook Instagram YouTube