Circus-expert.nl

Hoe Circus-expert.nl ontstaan is

Het huishouden van de familie Luijten begon steeds meer op een circus te lijken toen de kinderen op jonge leeftijd startten met het fietsen op eenwielers en niet veel later daarbij gingen jongleren. Toen in 2012 een jongleerwinkeltje in Roermond stopte, besloot Ruud die inmiddels 18 jaar was geworden zijn eigen jongleerwinkel op te richten. Het idee was om de jongleurs in en rondom Roermond te voorzien van de beste materialen. Niet veel later konden klanten producten online bestellen via een webshop. Het assortiment bestond toen nog uit een paar bordjes, diabolo’s, jongleerballen en een eenwieler.

Het assortiment is daarna heel snel groter geworden. Het streven was en is nog steeds om het beste aanbod te bieden. Er wordt altijd gezocht naar producten die meerwaarde bieden voor het assortiment. Tegenwoordig bestaat het assortiment uit duizenden artikelen die bijna altijd uit voorraad geleverd kunnen worden.

Winkel

In de winkel in het Limburgse Helden kunnen mensen op afspraak komen kijken en producten proberen. Bijna alles kan tevens ook worden gedemonstreerd. Met foto’s, teksten en video’s wordt er geprobeerd online zo goed mogelijk te helpen, echter kan het fijner zijn om producten eerst te proberen voor dat je een keuze maakt. Die gelegenheid wordt gegeven in de winkel in Helden (op afspraak) maar ook op jongleerfestivals waar Circus-expert.nl te vinden is met een verkoopstand.

Wat wordt jouw nieuwe uitdaging?