Klantenservice

BTW
Alle prijzen op onze webshop zijn inclusief 21% BTW.

Verzendkosten
Onze producten worden als een pakket verzonden voor € 6,95 binnen Nederland en voor € 7,45 naar België. 
Een aantal producten kunnen in een envelop worden verzonden. De verzendkosten hiervoor worden automatisch berekend. Bij bestellingen met een bestelwaarde boven de € 70,- vervallen de verzendkosten bij standaardzendingen. De verzendkosten voor een bestelling onder Rembours bedragen € 16,95.

Bij meerdere bestellingen, op één dag betaald, worden de bestellingen zoveel mogelijk tegelijk verzonden.

Buitenland
Voor verzendingen naar het buitenland (binnen de EU) gelden andere tarieven.

Land Verzendkosten Gratis verzending vanaf Levertijd
Nederland 6,95 euro 70 euro 1 tot 2 Werkdagen
België 7,45 euro 70 euro 1 tot 3 Werkdagen
Oostenrijk 12,95 euro 200 euro 3 tot 6 Werkdagen
Duitsland 8,95 euro 100 euro 2 tot 5 Werkdagen
Luxemburg 16 euro 300 euro 2 tot 3 Werkdagen
Frankrijk 16 euro 300 euro 2 tot 5 Werkdagen
Andere landen Neem contact met ons op.    

Neem contact met ons op via info@circus-expert.nl om uw bestelling te plaatsen en voor meer informatie over verzendtarieven.

Betalingsmogelijkheden
De webwinkel kent de volgende betalingsmogelijkheden:

  • Vooruitbetalenu ontvangt een e-mail met onze bankgegevens. Bij vooruitbetaling kunt u het bedrag van uw bestelling overmaken op Rabobankrekening IBAN: NL69 RABO 0109 1436 98 t.n.v. Circus-expert.nl te Helden, onder vermelding van het bestelnummer.
  • Multisafepayu heeft de keuze uit: iDeal (meest gebruikt), Bancontact, Mastercard en Visa
  • Onder Remboursu betaalt het bedrag bij bezorging (alleen voor Nederland)
  • Contant of pin bij afhalen in onze winkel

 

Levertijden
Bestellingen die op werkdagen voor 15:00 zijn ontvangen worden zoveel mogelijk binnen 24 uur verwerkt. Mits voorradig wordt de bestelling binnen een tot twee werkdagen, na betaling, door ons verzonden.
De levertijd is doorgaans 1 tot 2 werkdagen. Mocht een deel van uw bestelling niet voorradig zijn en bij derden besteld moeten worden dan wachten wij tot uw bestelling in een keer verzonden kan worden. U wordt daarvan door ons op de hoogte gebracht.
Bij eventuele problemen kunt u altijd contact met ons opnemen via info@circus-expert.nl.

Meestal heeft u de bestelde artikelen binnen twee tot drie werkdagen na betaling in huis. Als u langer dan 4 dagen moet wachten op het bestelde artikel, zullen wij u tijdig bericht geven. 
U heeft dan de mogelijkheid de bestelling te annuleren en het door u betaalde bedrag wordt dan teruggestort.

Klachten
Als U een klacht heeft, over een door ons geleverd product of service, verzoeken wij u een mail te sturen naar info@circus-expert.nl met een zo nauwkeurig mogelijke beschrijving van uw klacht. U krijgt binnen 2 dagen van ons een bevestiging en een reactie. Wij proberen dan zo snel mogelijk een goede oplossing te vinden met en voor u.

Retourneren van artikelen

Is uw aankoop niet datgene wat u verwacht heeft dan kunt u deze, in overleg met ons, binnen een periode van 14 werkdagen na ontvangst, retourneren, mits het artikel en verpakking ongebruikt en in goede staat zijn. De verzendkosten voor het terug sturen zijn dan wel voor uw eigen rekening. U ontvangt het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten van aflevering retour. Zonder overleg met ons kunnen artikelen niet retour gezonden worden. U kunt hiervoor een mail sturen naar info@circus-expert.nl.