Play DEOS Carbon diabolostokken

Play DEOS Carbon diabolostokken Deze diabolo handstokken zijn gemaakt van hoge kwaliteit sterk carbon dat 5 keer sterker is dan normaal carbon. Ze hebben comfortabele siliconen handgrepen, een sterke en gekleurde carbon schacht en aluminium eindkappen. De carbonstructuur neemt schokken op en het gewicht en de flexibiliteit van de stok is optimaal voor bijna alle slagen. Deze handstokken worden geleverd per 2 zonder touwtje. Lengte: 31.5cm Gewicht: 34 gram
Vanaf € 28,95
€ 23,93
Op voorraad: levertijd 1 - 3 dagen

Productvideo: Play DEOS Carbon diabolostokken

product video Play DEOS Carbon diabolostokken
  • Gratis verzending vanaf €60 naar Nederland en België
  • Alle kwaliteitsmerken
  • Advies op maat
  • Ruime voorraad
  • Eenvoudig bestellen
  • Test je product in onze winkel
Play DEOS Carbon diabolostokken Deze diabolo handstokken zijn gemaakt van hoge kwaliteit sterk carbon dat 5 keer sterker is dan normaal carbon. Ze hebben comfortabele siliconen handgrepen, een sterke en gekleurde carbon schacht en aluminium eindkappen. De carbonstructuur neemt schokken op en het gewicht en de flexibiliteit van de stok is optimaal voor bijna alle slagen. Deze handstokken worden geleverd per 2 zonder touwtje. Lengte: 31.5cm Gewicht: 34 gram Het dopje aan de achterzijde van het stokje is los te halen door het het silicone omhulsel een stukje naar de voorkant van het stokje te trekken.
Aanvullende informatie
Fabrikant Play
Lengte 31,5 cm
Gewicht 34.000000

Nederland
Bestellingen met een waarde boven €60,- worden gratis verzonden. De verzendkosten bij bestellingen onder de € 60,- bedragen €5,95. 

België
Bestellingen met een waarde boven €60,- worden gratis verzonden. De verzendkosten bij bestellingen onder de € 60,- bedragen €7,45. 

We streven naar concurrerende prijzen met een hoge service. Mocht je dit product elders toch goedkoper hebben gezien, dan kijken we graag of we je het product goedkoper kunnen leveren. Natuurlijk gaat dit niet ten koste van onze service. Stuur ons een e-mail, het liefst met een link naar de betreffende website.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Play DEOS Carbon diabolostokken