Evenwichtstrapper - oranje

Zeer geschikt voor het ontwikkelen van motorische vaardigheden. Het is makkelijk te leren en voornamelijk leuk om te doen. De ondergrond dient vlak te zijn. Deze evenwichtstrappers zijn geschikt voor mensen tot 75kg. Geschikt voor de leeftijd 3 tot 12 jaar.\ Je krijgt een bouwpakket en je moet dit zelf nog in elkaar zetten.
€ 34,95
€ 28,88
Op voorraad: levertijd 1 - 3 dagen
  • Gratis verzending vanaf €70 naar Nederland en België
  • Alle kwaliteitsmerken
  • Advies op maat
  • Ruime voorraad
  • Eenvoudig bestellen
  • Test je product in onze winkel
Zeer geschikt voor het ontwikkelen van motorische vaardigheden. Het is makkelijk te leren en voornamelijk leuk om te doen. De ondergrond dient vlak te zijn. Deze evenwichtstrappers zijn geschikt voor mensen tot 75kg. Geschikt voor de leeftijd 3 tot 12 jaar. Je krijgt een bouwpakket en je moet dit zelf nog in elkaar zetten.

Aanvullende informatie
Kleur Oranje

Nederland
Bestellingen met een waarde boven €70,- worden gratis verzonden. De verzendkosten bij bestellingen onder de € 70,- bedragen €6,95. 

België
Bestellingen met een waarde boven €70,- worden gratis verzonden. De verzendkosten bij bestellingen onder de € 70,- bedragen €8,95. 

We streven naar concurrerende prijzen met een hoge service. Mocht je dit product elders toch goedkoper hebben gezien, dan kijken we graag of we je het product goedkoper kunnen leveren. Natuurlijk gaat dit niet ten koste van onze service. Stuur ons een e-mail, het liefst met een link naar de betreffende website.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Evenwichtstrapper - oranje
Uw waardering