Flowtoys | Pocket Bridge

Pas uw visie en "capsule 2'' producten aan, deel afspeellijsten en maak shows met uw mobiele apparaat. Alles wat je nodig hebt is een hardware "bridge" + je mobiele apparaat + je flowtoys connect materialen.

De pocket bridge is ontworpen voor draagbaarheid. Hij wordt geleverd met een ingebouwde powerbank en een handige karabijnhaak, zodat je hem aan je tas of kleding kunt klemmen en je app kunt gebruiken als je onderweg bent, op een festival, in het park of in de natuur.

De app is gratis, maar je hebt een "bridge" nodig om verbinding te maken met "flowtoys connect" props. De bridge is nodig om bluetooth om te zetten in "flowtoys connect" radiosignalen. Je hebt maar 1 brug nodig om verbinding te maken met een bijna oneindig aantal rekwisieten.

Afmetingen: 135mm x 23mm

Gewicht: 88g

€ 75,00
€ 61,98
Op voorraad: levertijd 1 - 3 dagen
  • Gratis verzending vanaf €70 naar Nederland en België
  • Alle kwaliteitsmerken
  • Advies op maat
  • Ruime voorraad
  • Eenvoudig bestellen
  • Test je product in onze winkel

Hoe gebruik je de pocket bridge?
De flowtoys pocket bridge bestaat uit een hardware "brug" met een kleine USB dongle + een USB powerbank + een 3D-geprint hoesje met een mini karabijnhaak. 

De knop doet niets (hoewel we in de toekomst misschien enkele functies toevoegen die hem gebruiken). 
Om hem aan te zetten steek je de brug in het 3D-geprinte hoesje in de powerbank. U ziet een rood lampje. 
Om hem uit te zetten, haal je de stekker eruit. Trek het een beetje uit om het uit te zetten, maar laat de behuizing grotendeels op zijn plaats voor handig transport. 
Verwijder de behuizing om de powerbank op te laden. 
Haal de USB bridge uit de case en sluit hem thuis aan op een wandadapter of USB hub zodat je props altijd verbinding kunnen maken met je app. Bluetooth dringt niet goed door muren heen zoals wifi dat doet, dus voor een betere dekking zet je er een in elke kamer. 

Ga naar de flowtoys connect app op je mobiele apparaat om je bridge te vinden en te verbinden, maak verbinding met je rekwisieten en geniet van de app!
beta flowtoys connect app - wat is het? wat is er beta aan?
De flowtoys app is een super krachtige mobiele app voor het bedienen van al je flowtoys connect props, waaronder op dit moment alle capsule 2 lichten en vision props. Hier zijn enkele dingen die je kunt doen met de app:

Toegang krijgen tot alle pagina's en modi, instellingen aanpassen, modi aanpassen en opslaan
afspeellijsten maken - de app wordt geleverd met standaard afspeellijsten en we zullen er meer delen
shows maken op een tijdlijn
Je moet een account registreren in de app om aangepaste modi en afspeellijsten op te slaan, shows te maken en te delen met je vrienden. Je hoeft je niet te registreren om toegang te krijgen tot modi, maar we hebben wel een account nodig om opgeslagen gegevens te bewaren.

De app is momenteel in bèta. Als er één ding is dat we hebben geleerd van het ontwikkelen van rekwisieten voor de opkomende flow arts markt, is het dat we niet aan alles kunnen denken in het multiversum van mogelijkheden. We hebben het onder onszelf en een kleine privé-bètagroep getest, maar er gaat niets boven testen in de echte wereld en feedback van gebruikers op veel verschillende apparaten en gebruikssituaties. Bedankt dat u een early adopter bent en helpt om de toekomst nog verbazingwekkender te maken.

Aanvullende informatie
Fabrikant Flowtoys
Gewicht 0.088000

Nederland
Bestellingen met een waarde boven €70,- worden gratis verzonden. De verzendkosten bij bestellingen onder de € 70,- bedragen €6,95. 

België
Bestellingen met een waarde boven €70,- worden gratis verzonden. De verzendkosten bij bestellingen onder de € 70,- bedragen €7,45. 

We streven naar concurrerende prijzen met een hoge service. Mocht je dit product elders toch goedkoper hebben gezien, dan kijken we graag of we je het product goedkoper kunnen leveren. Natuurlijk gaat dit niet ten koste van onze service. Stuur ons een e-mail, het liefst met een link naar de betreffende website.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Flowtoys | Pocket Bridge
Uw waardering