Gora Acro Staff

Dit is een niet-vuurcontactstaf voor acrobatisch gebruik.

Hij is speciaal gemaakt voor de acro-staf speelstijl, een combinatie van contactstaf en parkour speelstijl.

De Acro Staff is gemaakt van koolstofvezel van de hoogste kwaliteit, die tegelijkertijd superlicht, extreem duurzaam en flexibel is. Omdat een sterke staf nodig is om het gewicht van de acrobaat te dragen, 26 mm de diameter is en 2,5 mm de wanddikte van de buis.

Binnenin de Acro Staff zit aan beide uiteinden een stalen gewicht. De uiteinden zijn bedekt met een sterke rubberen knop die zorgt voor een goede grip op de grond, de staff beschermt tegen slijtage en de vloer van je oefenruimte beschermt.

Er is een tredepunt bij het uiteinde van de staff om speciale parkourbewegingen mogelijk te maken. Het middelpunt van het gewicht is duidelijk gemarkeerd

Het oppervlak is bedekt met onze 3,2 mm dikke SuperGrip©. Het heeft een zachte, sponsachtige onderlaag en een kleverige, gestippelde bovenlaag die niet glad wordt als het nat is. De beste grip, zelfs als je lichaam zweet, en is ook geschikt voor spelers met een gevoelige huid of allergieën. Het middelpunt van het gewicht is duidelijk aangegeven.

Je kunt kiezen voor flowers om de rollende beweging van de staff wat af te remmen. Je kunt ze naar believen verwijderen en opnieuw bevestigen.

  • Lengte: 150 cm
  • Gewicht: 935 gr

Per stuk

 

€ 239,00
€ 197,52
Op voorraad: levertijd 1 - 3 dagen

Productvideo: Gora Acro Staff

product video Gora Acro Staff
  • Gratis verzending vanaf €70 naar Nederland en België
  • Alle kwaliteitsmerken
  • Advies op maat
  • Ruime voorraad
  • Eenvoudig bestellen
  • Test je product in onze winkel

Aanvullende informatie
Fabrikant Gora
Gewicht 0.935000

Nederland
Bestellingen met een waarde boven €70,- worden gratis verzonden. De verzendkosten bij bestellingen onder de € 70,- bedragen €6,95. 

België
Bestellingen met een waarde boven €70,- worden gratis verzonden. De verzendkosten bij bestellingen onder de € 70,- bedragen €8,95. 

We streven naar concurrerende prijzen met een hoge service. Mocht je dit product elders toch goedkoper hebben gezien, dan kijken we graag of we je het product goedkoper kunnen leveren. Natuurlijk gaat dit niet ten koste van onze service. Stuur ons een e-mail, het liefst met een link naar de betreffende website.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Gora Acro Staff
Uw waardering