Henrys Pirouette Grip

De Henrys Pirouette is wereldwijd de meest gebruikte jongleerkegel. Deze variant heeft een geribbelde body waardoor dat je hem ook makkelijk kan vangen aan de kant van de body.

Lengte: 52 cm

Gewicht: 218 gram

Vanaf € 38,00
€ 31,40
Op voorraad: levertijd 1 - 3 dagen

Productvideo: Henrys Pirouette Grip

product video Henrys Pirouette Grip
product video Henrys Pirouette Grip
  • Gratis verzending vanaf €60 naar Nederland en België
  • Alle kwaliteitsmerken
  • Advies op maat
  • Ruime voorraad
  • Eenvoudig bestellen
  • Test je product in onze winkel

De Henrys Pirouette Grip is een variant op de gewone Pirouette, de meest populaire jongleerkegel. De body van deze kegel heeft een geribbeld patroon, hierdoor is hij gemakkelijker aan de body te vangen als je bijvoorbeeld een halve of anderhalve draai gooit. Ook is de body iets zachter en makkelijker in te knijpen dan bij andere kegels.

De pirouette heeft een korte body en een lang gedraaid handvat. Hij heeft een afgeronde knob en een slanke top.

Zoals bij alle Henrys kegels is de kern van hout, zitten er geen weekmakers in het plastic, en is hij vrijwel onbreekbaar, zelfs als je er jaren mee jongleert.

De pirouette is ontwikkeld in het bijzonder voor solo en speed jugglers. Hij draait aardig snel, en door het lange handvat en slanke body is hij altijd makkelijk te vangen. Hierdoor is hij ook zeer geschikt als je met 5 of meer kegels wilt jongleren tegelijkertijd.

De grip editie komt met de volgende kleureigenschappen:

  • Witte top, knob, en tape.
  • Gekleurd handvat
  • Witte plastic body, zonder decoratie

Gewicht: 218gr
Lengte: 52 cm

Prijs is per stuk.

Henrys produceert al meer dan 30 jaar de beste jongleerkegels in Duitsland. Ze staan bekend om hun robuustheid, oog voor detail, en kwaliteit.

Aanvullende informatie
Fabrikant Henrys
Lengte 52 cm
Gewicht 0.218000

Nederland
Bestellingen met een waarde boven €60,- worden gratis verzonden. De verzendkosten bij bestellingen onder de € 60,- bedragen €5,95. 

België
Bestellingen met een waarde boven €60,- worden gratis verzonden. De verzendkosten bij bestellingen onder de € 60,- bedragen €7,45. 

We streven naar concurrerende prijzen met een hoge service. Mocht je dit product elders toch goedkoper hebben gezien, dan kijken we graag of we je het product goedkoper kunnen leveren. Natuurlijk gaat dit niet ten koste van onze service. Stuur ons een e-mail, het liefst met een link naar de betreffende website.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Henrys Pirouette Grip