Jugglequip | Infinity Jongleerbal S | 105gr

De meest geavanceerde jongleerbal. 8-panel, met de hand gestikt, plastic gevuld. Stevige grip. Ongelooflijke duurzaamheid. 3 jaar garantie. Je kunt met Infinities spelen in regen, modder of een zwembad - en als ze vies worden, gooi je ze gewoon in de wasmachine.

Diameter: ± 64 mm 
Gewicht: 105 gr

Verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

Handgrootte <20 cm 20-22 cm 22-24 cm
Balmaat S   M   L


Per stuk

Vanaf € 16,90
€ 13,97
Op voorraad: levertijd 1 - 3 dagen
  • Gratis verzending vanaf €70 naar Nederland en België
  • Alle kwaliteitsmerken
  • Advies op maat
  • Ruime voorraad
  • Eenvoudig bestellen
  • Test je product in onze winkel

De meest geavanceerde jongleerbal. 8-panel, met de hand gestikt, plastic gevuld. Stevige grip. Ongelooflijke duurzaamheid. 3 jaar garantie.

Diameter: ± 64 mm 
Gewicht: 105 gr

Gemaakt in Europa
Infinities worden gemaakt in onze eigen werkplaats in Tsjechië, dus elke bal krijgt hier de beste zorg.

Super duurzaam
Dankzij de veerkrachtige materialen die we gebruiken, slijten Infinities niet zoals andere ballen, ze blijven jarenlang in topvorm.

Waterbestendig
Je kunt met Infinities spelen in regen, modder of een zwembad - en als ze vies worden, gooi je ze gewoon in de wasmachine.

Gegarandeerd een lange levensduur
Infinities worden geleverd met 3 jaar garantie, wat betekent dat als een van je ballen kapot gaat, wij hem op onze kosten vervangen.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

Diameter: ± 64 mm 
Gewicht: 105 gr

Verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

Handgrootte <20 cm 20-22 cm 22-24 cm
Balmaat S   M   L

 

Info over producent:

Vašek Peca was 16 jaar oud, maar hij jongleerde al sinds mijn negende, dus hij had al heel wat ervaring met jongleren, ging naar jongleerconventies en nam zelfs deel aan de Wereldkampioenschappen voor jongleren.

Wat me ertoe bracht om me aan te sluiten bij Jugglequip was een simpel idee. Ik had veel verschillende jongleerballen geprobeerd, maar ik was nooit helemaal tevreden met een van hen.

Het probleem was dat alle gestikte jongleerballen die toen verkrijgbaar waren te snel versleten. Een set beanbag jongleerballen ging slechts 4 maanden mee, maar omdat de beanbag jongleerballen na verloop van tijd zachter werden, moest ik me steeds aanpassen aan de veranderende zachtheid.

Ik dook in het mechanisme van de beanbags en ontdekte dat hun korte levensduur een complexe kwestie was. Het buitenmateriaal, de paneelindeling, het stiksel en de vulling - ze waren allemaal van invloed op de duurzaamheid.

Er zat niets anders op dan alle bouwstenen één voor één te vervangen. En dat was de lange weg tussen 2012 en 2018, waarbij honderden prototypes werden gemaakt en getest. In 2019 hadden we eindelijk het product om trots op te zijn. Op de European Juggling Convention in Newark brachten we de eerste generatie Infinities uit, de jongleer beanbags die werden genoemd naar hun bijna oneindige duurzaamheid.


Aanvullende informatie
Fabrikant Jugglequip
Gewicht 0.105000

Nederland
Bestellingen met een waarde boven €70,- worden gratis verzonden. De verzendkosten bij bestellingen onder de € 70,- bedragen €6,95. 

België
Bestellingen met een waarde boven €70,- worden gratis verzonden. De verzendkosten bij bestellingen onder de € 70,- bedragen €8,95. 

We streven naar concurrerende prijzen met een hoge service. Mocht je dit product elders toch goedkoper hebben gezien, dan kijken we graag of we je het product goedkoper kunnen leveren. Natuurlijk gaat dit niet ten koste van onze service. Stuur ons een e-mail, het liefst met een link naar de betreffende website.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Jugglequip | Infinity Jongleerbal S | 105gr
Uw waardering