Basic Jongleermes

Een jongleermes voor iedereen die het jongleren er graag wat spannender uit wil laten zien. 

Een jongleermes heeft de lengte en van een normale jongleerkegel, maar in plaats van een plastic body zit er een groot aluminium blad. Het blad is gesneden in de vorm van een piraten kapmes. Dit jongleermes is iets zwaarder dan de meeste kegels.

Specificaties:

 • Lengte: ± 54 cm
 • Gewicht: ± 300 gram
 • Handvat: 25,5 cm

Per stuk

Door dit product te kopen op deze website erkent u dat Circus-expert.nl niet verantwoordelijk is voor eventuele verwondingen of schade die voortvloeien uit het gebruik of misbruik van dit product. Hoewel je geen licentie nodig hebt om een ​​van deze items te gebruiken en ze legaal zijn om te bezitten in het Nederland, zijn we ons ervan bewust dat deze voorwerpen nog steeds potentieel gevaarlijk zijn. Als zodanig behandelen we hun verkoop als elk ander mes. Volgens de wet moet je nu 18 jaar of ouder zijn om een ​​mes te kopen. We hopen ook dat u verantwoordelijk zult handelen met uw nieuwe jongleerprop en het is een voorwaarde voor uw aankoop dat u deze NOOIT OP EEN PUBLIEKE PLAATS zult dragen.

€ 22,95
€ 18,97
Op voorraad: levertijd 1 - 3 dagen
product video Basic Jongleermes
 • Gratis verzending vanaf €70 naar Nederland en België
 • Alle kwaliteitsmerken
 • Advies op maat
 • Ruime voorraad
 • Eenvoudig bestellen
 • Test je product in onze winkel

Een basic jongleermes. Voor iedereen die het jongleren er graag wat spannender uit wil laten zien. 

Een jongleermes heeft de lengte en van een normale jongleerkegel, maar in plaats van een plastic body zit er een groot aluminium blad. Het blad is gesneden in de vorm van een piraten kapmes. Dit jongleermes is iets zwaarder dan de meeste kegels.

De rand is een klein beetje afgeslepen zodat hij scherp lijkt van een afstandje, maar aan dit mes kun je je absoluut niet snijden. Toch moet je er een beetje mee oppassen, als hij hard draait en je vangt hem aan de verkeerde kant op, kun je blauwe plekken verwachten op je vingers. Ook zou de punt sommige ondergronden kunnen beschadigen, zoals een houten vloer.

Wanneer je de bladen over elkaar wrijft geeft dit een overtuigend geluid, en je kunt met deze messen gemakkelijk een wortel of komkommer doorklieven. Het is een indrukwekkend effect, en een stuk minder gevaarlijk dan bijvoorbeeld jongleren met fakkels.

Wij raden deze messen aan alleen aan mensen die al wat ervaring hebben met het jongleren met kegels.

Deze messen hebben een zilveren handvat en een zwarte knob, hierdoor valt hij beter op bij weinig licht.

Specificaties:

 • Lengte: ± 54 cm
 • Gewicht: ± 300 gram
 • handvat: 25,5 cm

Aanvullende informatie
Kleur Zilver
Gewicht 0.300000

Nederland
Bestellingen met een waarde boven €70,- worden gratis verzonden. De verzendkosten bij bestellingen onder de € 70,- bedragen €6,95. 

België
Bestellingen met een waarde boven €70,- worden gratis verzonden. De verzendkosten bij bestellingen onder de € 70,- bedragen €8,95. 

We streven naar concurrerende prijzen met een hoge service. Mocht je dit product elders toch goedkoper hebben gezien, dan kijken we graag of we je het product goedkoper kunnen leveren. Natuurlijk gaat dit niet ten koste van onze service. Stuur ons een e-mail, het liefst met een link naar de betreffende website.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Basic Jongleermes
Uw waardering