Mr. Babache Stage ball 100 mm

Een stagebal is een geheel ronde kunstof bal zonder vulling. Deze ballen zijn geschikt om mee te jongleren op een podium, of om mee te contactjongleren. Ze hebben prima grip.

Gewicht: 160 gram
Diameter: 100mm

Per stuk

Vanaf € 11,50
€ 9,50
Op voorraad: levertijd 1 - 3 dagen
  • Gratis verzending vanaf €70 naar Nederland en België
  • Alle kwaliteitsmerken
  • Advies op maat
  • Ruime voorraad
  • Eenvoudig bestellen
  • Test je product in onze winkel

Een stagebal is een geheel ronde kunstof bal zonder vulling. Deze ballen zijn geschikt om mee te jongleren op een podium, of om mee te contactjongleren. Ze hebben prima grip.

Deze extra grote ballen vallen heel goed op. Ook zijn ze geschikt voor straatoptredens omdat ze niet heel snel weg waaien.

Doordat er geen vulling in zit rollen de ballen makkelijk weg, daarom zijn ze niet zo geschikt om mee te oefenen. De ballen zijn stevig, maar je kunt ze wel inknijpen als je hard duwt. Dit is fijn om te vangen, sommige contactjongleurs hebben echter voorkeur aan een hardere bal.

Wij raden deze ballen aan voor het jongleren van 3 - 5 ballen, of contactjongleren met 1 of 2 ballen.

Deze ballen komen in een aantal felle kleuren en zien er goed uit in podiumlicht.

160 gr.
Diameter 100 mm

Deze ballen worden geproduceerd door het Mister Babache uit Zwitserland


Aanvullende informatie
Fabrikant Mr. Babache
Diameter 100
Gewicht 160.000000

Nederland
Bestellingen met een waarde boven €70,- worden gratis verzonden. De verzendkosten bij bestellingen onder de € 70,- bedragen €6,95. 

België
Bestellingen met een waarde boven €70,- worden gratis verzonden. De verzendkosten bij bestellingen onder de € 70,- bedragen €8,95. 

We streven naar concurrerende prijzen met een hoge service. Mocht je dit product elders toch goedkoper hebben gezien, dan kijken we graag of we je het product goedkoper kunnen leveren. Natuurlijk gaat dit niet ten koste van onze service. Stuur ons een e-mail, het liefst met een link naar de betreffende website.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mr. Babache Stage ball 100 mm
Uw waardering