Mr. Babache Jongleerkegel Flash - Mario Berousek

Jongleerkegel Flash Deze jongleerkegel is ontwikkeld door Mr. Babache samen met professioneel (tempo)jongleur Mario Berousek. De kegels staan zijn ideaal om heel snel te laten draaien. Lengte: 497 mm Gewicht: 202 gram
€ 43,50
€ 35,95
Op voorraad: levertijd 1 - 3 dagen

Productvideo: Mr. Babache Jongleerkegel Flash - Mario Berousek

product video Mr. Babache Jongleerkegel Flash - Mario Berousek
product video Mr. Babache Jongleerkegel Flash - Mario Berousek
  • Gratis verzending vanaf €60 naar Nederland en België
  • Alle kwaliteitsmerken
  • Advies op maat
  • Ruime voorraad
  • Eenvoudig bestellen
  • Test je product in onze winkel

De Flash is een super snel draaiende jongleerkegel, vooral geschikt voor tempojongleurs. Met deze glimmende kegels maak je gegarandeerd een flitsende indruk!

Deze kegels zijn ontwikkeld in samenwerking met 's werelds beste tempojongleur Mario Berousek. Hij heeft meerdere wereldrecords op zijn naam staan, en heeft met zijn carrière het genre nieuw leven ingeblazen.

De body is heel smal en is daardoor ook makkelijk om andersom te vangen. Door de ribbels in de body glimt hij extra goed, en hij ziet er spectaculair uit in podiumlicht. Het handvat is kort, maar doordat de body erg smal is kun je ook de kegel gemakkelijk bovenaan het handvat vasthouden.

Met deze kegel gooi je heel makkelijk dubbels of trippels op hele lage hoogte. Omdat ze niet zwaar of lang zijn doet het geen pijn aan je handen wanneer je een snel draaiende kegel vangt.

Ook zijn ze door hun smalle handvatten goed geschikt om zelfs met 5, 6 of 7 kegels te jongleren.

Deze kegels hebben een witte top en knop, een zilveren handvat en een zilveren body.

Lengte: 497 mm
Gewicht: 202 gram

Prijs is per stuk.

Geproduceerd door Mister Babache in Zwitserland, ontworpen in samenwerking met topjongleur Mario Berousek.

Aanvullende informatie
Fabrikant Mr. Babache
Lengte 49 cm
Kleur Zilver
Gewicht 0.200000

Nederland
Bestellingen met een waarde boven €60,- worden gratis verzonden. De verzendkosten bij bestellingen onder de € 60,- bedragen €5,95. 

België
Bestellingen met een waarde boven €60,- worden gratis verzonden. De verzendkosten bij bestellingen onder de € 60,- bedragen €7,45. 

We streven naar concurrerende prijzen met een hoge service. Mocht je dit product elders toch goedkoper hebben gezien, dan kijken we graag of we je het product goedkoper kunnen leveren. Natuurlijk gaat dit niet ten koste van onze service. Stuur ons een e-mail, het liefst met een link naar de betreffende website.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mr. Babache Jongleerkegel Flash - Mario Berousek