Parachute 5 meter

Loop een rondje, gooi iets de lucht in of verstop je met z'n allen onder het doek.

Ø 5 meter, 12 handvatten De parachute biedt talloze activiteiten voor kinderen en volwassenen. Gemaakt van gekleurd, lichtgewicht, brandvertragend polyester met hele sterke handvatten. In de buitenste rand van het doek is een 10mm dik touw verwerkt, zodat een vrijwel onbeperkt aantal mensen kunnen met de parachute kan spelen.

€ 94,00
€ 77,69
Op voorraad: levertijd 1 - 3 dagen
  • Gratis verzending vanaf €70 naar Nederland en België
  • Alle kwaliteitsmerken
  • Advies op maat
  • Ruime voorraad
  • Eenvoudig bestellen
  • Test je product in onze winkel

Loop een rondje, gooi iets de lucht in of verstop je met z'n allen onder het doek.

Ø 5 meter, 12 handvatten De parachute biedt talloze activiteiten voor kinderen en volwassenen. Gemaakt van gekleurd, lichtgewicht, brandvertragend polyester met hele sterke handvatten. In de buitenste rand van het doek is een 10 mm dik touw verwerkt, zodat een vrijwel onbeperkt aantal mensen kunnen met de parachute kan spelen.


Aanvullende informatie
Diameter 500

Nederland
Bestellingen met een waarde boven €70,- worden gratis verzonden. De verzendkosten bij bestellingen onder de € 70,- bedragen €6,95. 

België
Bestellingen met een waarde boven €70,- worden gratis verzonden. De verzendkosten bij bestellingen onder de € 70,- bedragen €8,95. 

We streven naar concurrerende prijzen met een hoge service. Mocht je dit product elders toch goedkoper hebben gezien, dan kijken we graag of we je het product goedkoper kunnen leveren. Natuurlijk gaat dit niet ten koste van onze service. Stuur ons een e-mail, het liefst met een link naar de betreffende website.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Parachute 5 meter
Uw waardering