Play MMX Jongleerbal 67 mm 135 Gram UV Kleuren

Extreem zacht en duurzaam de MMX van Play is een fijne jongleerbal'. Met zachte gekleurde "onzichtbare plugs". De bal geeft een zacht gevoel in je handen en de bal houdt altijd zijn perfecte ronde vorm in de lucht en zal niet wegrollen als hij valt. De ballen zijn gemakkelijk afwasbaar met water en zeep. U kunt jongleren in de regen of ze laten vallen op een natte vloer. Let op: de ballen zinken in het water.

Gewicht: 135 gram
Diameter: 67 mm
Vulling: Gierst

Per stuk

Vanaf € 7,95
€ 6,57
Op voorraad: levertijd 1 - 3 dagen
  • Gratis verzending vanaf €70 naar Nederland en België
  • Alle kwaliteitsmerken
  • Advies op maat
  • Ruime voorraad
  • Eenvoudig bestellen
  • Test je product in onze winkel

De MMX is een hele fijne plastic jongleerbal, die aanvoelt als een beanbag. Ze zijn zacht, en gevuld met gierst. 

Als je ze laat vallen zullen ze niet zo snel wegrollen, maar doordat ze goed gevuld zijn kun je ze toch ook gebruiken voor een paar contact jongleer moves in je patronen. Voornamelijk zijn ze geschikt voor 'tossjuggling', oftewel normaal jongleren met gooien en vangen.

De ballen behouden altijd hun perfect ronde vorm, en dit ziet er mooi uit op het podium. Ook zijn alle kleuren die we aanbieden UV reactief. 

Deze plastic bal gaat langer mee dan een beanbag, en is daardoor ook bijzonder geschikt voor workshops of jeugdcircussen. Als de ballen vies worden zijn ze makkelijk afwasbaar met water en zeep. Ook kun je ze jongleren in de regen of ze laten vallen op een natte vloer. Liever niet onder water houden, want de plug is niet vastgelijmd. Ook zinkende ballen in het water.

Wij raden het gebruik van deze ballen aan voor het jongleren met 3 - 8 ballen.

Gewicht: 135 gram
Diameter: 67 mm
Vulling: Gierst

Dit is de meest populaire bal van Play, uitgevonden om de beste kwaliteiten van een beanbag te kunnen overdragen aan een duurzame plastic bal. Ze worden gemaakt in Italië.


Aanvullende informatie
Fabrikant Play
Diameter 67
Gewicht 0.135000

Nederland
Bestellingen met een waarde boven €70,- worden gratis verzonden. De verzendkosten bij bestellingen onder de € 70,- bedragen €6,95. 

België
Bestellingen met een waarde boven €70,- worden gratis verzonden. De verzendkosten bij bestellingen onder de € 70,- bedragen €7,45. 

We streven naar concurrerende prijzen met een hoge service. Mocht je dit product elders toch goedkoper hebben gezien, dan kijken we graag of we je het product goedkoper kunnen leveren. Natuurlijk gaat dit niet ten koste van onze service. Stuur ons een e-mail, het liefst met een link naar de betreffende website.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Play MMX Jongleerbal 67 mm 135 Gram UV Kleuren
Uw waardering