Play Soft Russian 67 mm 100 Gram

De SRX (Soft Russisch) is een Russian jongleerbal die naast het standaard jongleren geschikt is het vangen op je voet / body vangsten. De bal is redelijk licht en valt als het ware dood, dit wil zeggen dat hij niet wegrolt na het vallen. De bal is heel zacht dankzij de roterend gegoten PVC buitenkand. De SRX-bal wordt gedeeltelijk gevuld met heel dun kwartszand dicht gemaakt met een zachte, gekleurde, onzichtbare plug.

Gewicht: 100 gram
Diameter: 67 mm
Vulling: kwartszand

Per stuk

Vanaf € 8,90
€ 7,36
Op voorraad: levertijd 1 - 3 dagen
  • Gratis verzending vanaf €70 naar Nederland en België
  • Alle kwaliteitsmerken
  • Advies op maat
  • Ruime voorraad
  • Eenvoudig bestellen
  • Test je product in onze winkel

De SRX (Soft Russisch) is een Russian jongleerbal die naast het standaard jongleren geschikt is het vangen op je voet / body vangsten.

Vergeleken met andere Russian ballen is deze erg zacht, en dat voelt heel fijn. Ook is het daardoor makkelijker om meerdere ballen in een hand te houden.

Doordat de bal gedeeltelijk gevuld is met zand is het zwaartepunt altijd laag. Hierdoor ligt hij stabiel in je hand, kun je hem vangen op je voet, en zal hij niet wegrollen als je hem laat vallen. Het kwartszand is bijzonder fijn en hierdoor zal de bal niet zo snel 'wiebelen' in de lucht als je hem gooit met een draaiing.

Ondanks dat de bal perfect rond is kan hij niet zo goed rollen, en is dus ook niet geschikt om mee te contact jongleren. Voor 'tossjuggling', oftewel normaal jongleren, is dat juist extra fijn.

Wij raden deze bal aan voor het jongleren met 3 tot 8 balletjes.

Gewicht: 100 gram
Diameter: 67 mm

Deze ballen worden ontwikkeld en gemaakt in Italië door Play


Aanvullende informatie
Fabrikant Play
Diameter 67
Gewicht 0.100000

Nederland
Bestellingen met een waarde boven €70,- worden gratis verzonden. De verzendkosten bij bestellingen onder de € 70,- bedragen €6,95. 

België
Bestellingen met een waarde boven €70,- worden gratis verzonden. De verzendkosten bij bestellingen onder de € 70,- bedragen €7,45. 

We streven naar concurrerende prijzen met een hoge service. Mocht je dit product elders toch goedkoper hebben gezien, dan kijken we graag of we je het product goedkoper kunnen leveren. Natuurlijk gaat dit niet ten koste van onze service. Stuur ons een e-mail, het liefst met een link naar de betreffende website.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Play Soft Russian 67 mm 100 Gram
Uw waardering