Yoyo Factory Response Pads

Yoyo Factory Response Pads kun je gebruiken om te verwisselen voor je huidige pads. Ze worden geleverd in een setje van 2.

Verschillende kleuren hebben verschillende eigenschappen.

Vanaf € 2,50
€ 2,07
Op voorraad: levertijd 1 - 3 dagen
  • Gratis verzending vanaf €60 naar Nederland en België
  • Alle kwaliteitsmerken
  • Advies op maat
  • Ruime voorraad
  • Eenvoudig bestellen
  • Test je product in onze winkel

Yoyo Factory Response Pads kun je gebruiken om te verwisselen voor je huidige pads. Ze worden geleverd in een setje van 2.

Verschillende kleuren hebben verschillende eigenschappen.

Wit:
De standaard Yoyo Factory response pads. In de meeste Yoyo Factory yoyos is deze pad geïnstalleerd, omdat het de beste all-round pad is. Geschikt voor alle speelstijlen.

Rood:
Competitie pads. Deze zijn heel snel ingespeeld, raken dan de sweet spot, maar slijten daarna sneller dan andere pads. Ideaal als je in wedstrijden mee doet, zodat je binnen een paar minuten klaar bent voor het podium met perfecte pads!

Roze en geel:
De betrouwbare pads. Deze spelen vrijwel hetzelfde wanneer je ze net geïnstalleerd hebt, als wanneer je al helemaal versleten hebt. In tegenstelling tot de meeste andere pads hebben ze niet echt een sweet spot.

Blauw:
Grip pads. Deze pads moet je wat langer inspelen voordat ze goed werken. Daarna hebben ze een gemiddelde response, terwijl ze wel een grippy feel houden.

Bruin:
De marathon pad. Ook wel 'naturel' genoemd. Dit zijn de minst slijtende pads, en hebben weinig inspeel tijd nodig. Erg geschikt voor een yoyo die je overal mee naartoe neemt.

Groen:
De groene pads zijn extra dik. Deze zijn geschikt voor de responsive versies van de ONE/Dv888/Hubstack/Replay.

Aanvullende informatie
Fabrikant Yoyofactory

Nederland
Bestellingen met een waarde boven €60,- worden gratis verzonden. De verzendkosten bij bestellingen onder de € 60,- bedragen €5,95. 

België
Bestellingen met een waarde boven €60,- worden gratis verzonden. De verzendkosten bij bestellingen onder de € 60,- bedragen €7,45. 

We streven naar concurrerende prijzen met een hoge service. Mocht je dit product elders toch goedkoper hebben gezien, dan kijken we graag of we je het product goedkoper kunnen leveren. Natuurlijk gaat dit niet ten koste van onze service. Stuur ons een e-mail, het liefst met een link naar de betreffende website.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yoyo Factory Response Pads